Αποστολή & Πληρωμή

Με ποιο τρόπο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

H αποστολή των προϊόντων μικρού ή μέτριου βάρους και όγκου γίνεται με την μεταφορική εταιρεία logipress(Αργος). Για παραγγελίες πολύ μεγάλου βάρους η αποστολή τους εκτελείται με πρακτορείο μεταφορών πανελλαδικά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σε πόσο χρόνο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός  3-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την περίπτωση. Στην περίπτωση αυτή θα έχετε ενημέρωση για την ενδεικτική ημερομηνία παράδοσης (δυσπρόσιτες περιοχές τυχόν καθυστέρηση +- 3 εργάσιμες ημέρες).

Ποιο είναι το κόστος μεταφορικών;

Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 80€ υπάρχει χρέωση αποστολής 5€. Προστίθενται σε αυτή την περίπτωση άλλα 3 € όταν η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Για αγορές από 80 ευρώ  και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλα μας τα είδη . Εξαιρούνται οι νησιωτικοί προορισμοί και η Εύβοια, για τους οποίους προστίθενται 15 € για την αποστολή σε αυτούς τους προορισμούς.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα

Η πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα πραγματοποιείται με χρήση του συστήματος πληρωμών της συνεργαζόμενης τράπεζας Πειραιώς . Οι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές είναι οι Visa, Mastercard όλων των τραπεζών. Η πληρωμή μέσω κάρτας πραγματοποιείται υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Επιλέγοντας το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται από το σύστημα μας. Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η συνεργαζόμενη τράπεζα.

Τραπεζικό έμβασμα

Εναλλακτικά, δίδεται η δυνατότητα στον αγοραστή  να πραγματοποιήσει τις αγορές του με έμβασμα – κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΩΣ

  • IBAN: GR8501726120005612108456888
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Στα στοιχεία καταθέτη επιβάλλεται να αναγράφεται το όνομα του αγοραστή ή ο αριθμός παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποστέλλεται στην συνέχεια στο e-mail [email protected] .

Αντικαταβολή

Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier. Εξαιρούνται τα ογκώδη η πολύ βαριά προϊόντα όπως ποδήλατα ηλεκτρικά scooter – τρίκυκλα τα οποία δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή.